Publiser CV

Når du publiserer din CV i CV-basen gjør du den søkbar for arbeidsgivere.

Logg deg inn på ditt område med e-post og passord (Forutsetter at du er registrert som jobbsøker og har registrert en CV). I menyen til venstre finner du «Mine CV`er». Klikk på «Publiser CV».

I skjemaet fyller du ut:

• Kort beskrivelse av dine kvalifikasjoner
  • Valg av arbeidsgivere du ønsker å gjøre din CV tilgjengelig for
  • Hva du vil jobbe med? (stillingskategorier)
  • Hvor i Norge du vil jobbe
  • Lagre endringer

Din CV er nå tilgjengelig for valgte arbeidsgiver(e).

NB: Følg samme fremgangsmåte for «Publiseringsvalg» dersom du ønsker å forlenge publisering av din CV