Bekreftelse på innsendt søknad

Når du sender inn en søknad via Jobbnorge, vil du motta en automatisk bekreftelse på at søknaden er mottatt i postkassen i Jobbnorge. Du får varsel på epost når du mottar meldinger i Jobbnorge.

• Logg inn på din jobbsøkerkonto.
  • Klikk på "Postkasse" i menyen til venstre.
  • Bekreftelse på mottatt søknad vil ligge i oversikten over mottatte meldinger.
  • Du kan også sjekke om søknaden ligger under «Sendte søknader» i menyen til venstre, det betyr at søknaden er sendt til arbeidsgiver.

Tips:

• Ønsker du å se annonseteksten igjen:
    • Klikk på "Sendte søknader" i menyen til venstre
    • Finn den aktuelle stillingen i oversikten
    • Klikk på stillingstittelen
    • Annonseteksten lastes automatisk ned til "Nedlastninger" på din PC.

• Se søknaden du har sendt inn
    • Klikk på "Sendte søknader" i menyen til venstre
    • Finn den aktuelle stillingen i oversikten
    • Klikk på "Velg" til høyre
    • Velg "Vis" i nedfallsmenyen