Endre passord og e-postadresse

For å endre passord:

• Klikk på «Min profil» i menyen til venstre på «Min side».
  • Klikk på "Endre passord"
  • Skriv inn ditt gamle passord i første tekstboks
  • Skriv inn nytt passord i den andre tekstboksen, og gjenta det nye passordet i tredje tekstboks
  • Klikk «Lagre».

Dersom du skulle glemme passordet ditt, er det nødvendig å ha en aktiv e-postadresse. Denne e-postadressen følger automatisk med dine søknader. Når arbeidsgiver senere sender deg meldinger i systemet vil du motta varsel om dette til din registrerte e-post adresse. Vi anbefaler derfor at du sørger for å ha oppdatert e-postadresse registrert i systemet.

For å endre E-postadresse:

• Klikk på "Endre" til høyre for e-postadressen.
  • Skriv inn den nye e-postadressen
  • Du må bekrefte endring av e-postadressen ved å følge lenken som blir sendt til din nye e-postadresse.
  • E-posten vil bli oppdatert i søknader du har sendt inn tidligere.