Endre passord og e-postadresse

• Klikk på «Min profil» i menyen til venstre på «Min side».
  • Skriv inn ditt gamle passord og nytt passord etter ønske.
  • Klikk «Lagre».
  • Du kan også endre din e-postadresse på samme sted. Du vil ved endring av e-postadresse få tilsendt en e-post på din nye adresse for å verifisere endringen.

Dersom du skulle glemme passordet ditt, er det nødvendig å ha en aktiv e-postadresse. Denne e-postadressen følger automatisk med dine søknader. Når arbeidsgiver senere sender deg meldinger i systemet vil du motta varsel om dette til din registrerte e-post adresse. Vi anbefaler derfor at du sørger for å ha oppdatert e-postadresse registrert i systemet.